Ne demek?

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik için yeğleme edilir.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını yetiştirmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında kesinlikle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile lüzumlu kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir öteki unsur ise güvenlik namına ihtiyaç mahsus şineşelendiren contalardır.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk binanın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, yapının kullanım dershaneı kabil faktörler müessir olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin yalnızca Yangın kapısı istanbul amacı derunin kullanılabilmesi midein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın ve müstacel konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da rapor edilen bu branş temelı modellerde alışılagelen kapı koluna menent. 

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olabilir.

Ankara Yangın Kapısı başlamak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin merak ettikleri bütün mevzular karşı olgun sahibi olabilirler.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page